CONTACT / ADDRESS
Str. Vatra Luminoasa nr. 47
Sector 2, Bucuresti, Romania
(birou Dentex Trading)

Office
office@afpsr.ro

Andi Teodorescu
Director Executiv
andi@dentex.ro
Tel: +4 021 250.79.64
Tel/Fax: +4 021 250.10.98

Statut AFPSR

Puteți vizualiza statutul accesând acest link.
Mai jos aveți un citat din corpul statutului:

CAPITOLUL II - SCOPUL SI OBIECTUL DE ACTIVITATE
Art.9. - ASOCIAȚIA are scopul de a crea un cadru organizat pentru analiza problemelor profesionale specifice vizând domeniile reprezentate si realizarea de cooperari profesionale între membrii sai si cu terti, menite sa contribuie la dezvoltarea activitatii pe ansamblu si a fiecarui membru în parte.
Art.10 - Obiectul de activitate general al ASOCIAȚIEI este conturarea politicii generale de ramura - din punct de vedere profesional - în raport de cerintele si tendintele conjuncturale sau de lunga durata .
Obiectul de activitate general se realizeaza prin:
10.1. Identificarea problemelor de interes profesional pentru membrii sai, prin receptarea de la acestia a aspectelor de ordin tehnic sau comercial cu care se confrunta; prezentarea si sustinerea intereselor majoritare in fata organismelor statului si ale tertilor.
10..2. Organizarea de dezbateri pe probleme profesionale specifice si stabilirea în comun de propuneri de masuri si modalitati de promovare a lor.
10.3. Sprijinirea membrilor în cunoasterea, interpretarea si aplicarea reglementarilor si a normelor în vigoare cu caracter general, în special în conexiunea acestora cu aspectele de ordin profesional;
10.4. Actionarea pentru respectarea de catre membri a eticii profesionale si a normelor privind exercitarea unei concurente loiale în relatiile dintre ei si între acestia si terte persoane juridice si fizice;
10.6. Organizarea cooperarii ASOCIAȚIEI cu asociatii similare sau din alte domenii de activitate, în vederea realizarii obiectului de activitate.
10.7. Realizarea de catre ASOCIATIE, în nume propriu sau în colaborare, de actiuni cu caracter economic si stiintific "non profit" în domeniile medical, tehnic, economic, comercial, social, necesare activitatii sale.
10.8. Actionarea pentru promovarea educatiei pentru sanatate oro-dentara si a programelor de prevenire a afectiunilor dentare.